Olen todella kiitollinen Rean VortexHealing-etähoidoista. Hänellä on erityinen kyky aina nähdä oireen juureen ja kommunikoida se hoidon aikana erittäin selkeästi ja maanläheisellä tavalla. Viimeisin hoitokokemus hänen kanssaan oli käänteentekevä. Pyysin hoitoa kipeään selkääni, jonka taustalta löytyi synnytystraumaani liittyvä psyykkinen oireilu. Minulle tärkeää on se, että Rea on kanssani yhteydessä koko hoidon ajan kommunikoiden mitä on meneillään. Siitä tulee turvallinen olo ja se syventää kokemustani ja ymmärrystäni omasta tilastani.
— Nainen, 34 v, muusikko, Helsinki
Olen käynyt Rean hoidoissa jo monta vuotta, välillä tiiviimmin ja välillä harvemmin. Hoidoissa parasta on se, että niissä saa aina itsensä ja elämäntilanteensa haltuun kokonaisuutena. Keho, mieli ja energiat puhuvat kaikki omaa kieltään ja yhdistelmähoidossa (akupunktio & VortexHealing) ikään kuin palapelin palat loksahtelevat paikalleen. Syntyy kirkas kokonaiskuva, ymmärrys ja oivallus siitä, missä olen menossa ja miksi. Rean hoidot ovat olleet yksi tärkeimpiä hyvinvointiani ja itseymmärrystäni parantaneita asioita.
— Nainen, 41 v. johtaja, Tuusula
Veljeni, 88v., sairastaa keuhkoahtaumatautia ja sydämen vajaatoimintaa. Tahdistimen hän sai n. kuukausi sitten. Yleensä kunto on hyvä, pärjäilee itsekseen taloudessa. Sitten tuli täydellinen uupuminen, kunnon romahdus. Sai Rean välittämää Vortex-energiahoitoa etänä kahtena peräkkäisenä päivänä 1/2 h kerrallaan. Vaikutus oli todella nopeaa, voimat alkoivat palata jo seuraavana päivänä. Toisena päivänä hoidoista veli oli pirteä ja elämänhaluinen kuten ennenkin.

Kiitos oikein paljon Realle, olet aarre parantavan energian välittäjä.
— Eläkeläinen, Kerava.
Olen ottanut VortexHealing-hoitoja Realta viime vuosien aikana krooniseen väsymykseen, vaikeaan elämäntilanteeseen, rintakipuun ja Alzheimerin taudin pelkoon. Realla on huikea tarkkanäköisyys, jolla hän tutkii ja havannoi kehon ongelmakohtia, niiden laatua ja taustaa. Hänellä on syvä ymmärrys siitä, että ihmisen fyysisten oireisiin voi liittyä myös aiheuttaja, joka on lähtöisin energettiseltä, psykkiseltä tai henkiseltä tasolta. Kokemukseni hoidoista on, että niiden syvempi tietoisuutta muokkaava vaikutus astuu voimaan vasta pidemmällä aikavälillä. Fyysiseen kipuun hoito voi tehota akuutisti.

Minun tapauksessani hoidot ovat nostaneet esiin ongelmakohtia, joiden laajempi tutkiminen on auttanut ymmärtämään ja avaamaan tilaani ja tietoisuuttani. Uskon, että parantuminen lähtee juurikin tietoisuuden tasolta, jota Vortex voimakkaasti muokkaa. Hoidon aikana kokemukset vaihtelevat: joskus hoito tuntuu virkistävältä ja intensiiviseltä, joskus putoan unen rajamaille. Traumojen hoidon jälkeen pintaan on välillä voimakkasti noussut surua, pelkoja ja hämmenystä, eli juuri niitä tunnetason elementtejä, mistä trauma on koostunut. Rean Vortex-hoitojen avulla olen kartoittanut hurjasti itsetuntemustani ja näen monet ongelmani selkeämmässä valossa. Viimeisin hoitomme liittyi pelkoon Alzheimerista, jota on voimakkaasti suvussani. Tämä minivaiheinen hoito on poistanut minussa pelon omasta sairastumisestani. Uskon, että Rean liikkeelle laittaman Vortex-energian avulla parantuminen jatkuu vielä pitkään syvällä tasolla. Olen tukenut hoitoja meditaatiolla ja joogalla aina kun mahdollista.

Rean tietämys holistisesta terveydestä on erittäin laaja. Hänen intuiivinen ja opiskeltu tiedon määrä on omaa luokkaansa. Rean hoitotyyli on erittäin systemaattinen, ammattimainen ja samalla empaattinen. Voin täydellisesti luottaa häneen hoitajana jokaisella tasolla. Uskon, että Rean kohtaaminen hoitajanani on ollut suuri siunaus elämässäni ja olen siitä syvästi kiitollinen.
— Annukka, joogaopettaja ja sekatyöläinen, Englanti
I am grateful that I met Rea back in 2010 at a body & mind & soul fair in Helsinki, Finland. Even after a few sessions with her I felt her’ work to be deep and transformational.

Being an entrepreneur, I am constantly on the run to to grow my business, meeting new and existing customers on a daily basis. This takes a lot of my energy and sometimes “my batteries” go empty. Rea’s energy boosting sessions are restoring my energy levels and rebuild my confidence to keep doing what I love to do. She was always there for me when I needed a deep healing or simply an energy tune-up.

What I like about Rea, is that she always keeps me in the loop with what she is doing during a session. It does not matter that I see her in person or online, she keeps the session alive with valuable insights. Many times her insights have led to profound realisations, either during the session or in the days/weeks after.

She is an amazing listener and a gentle guide. I am grateful and honoured to know her.
— Mies, 41v., Yrittäjä, Helsinki
What I appreciate most deeply about VortexHealing sessions with Rea are the level of detail and precision she brings to the healing of the issue we work together on. Her intuitive insight and the depth of the work she offers make each session unique with maximum impact. She is able to track how these issues show up on emotional, physical, spiritual, and psychological levels and articulate it in an easily understandable way.

There are some major issues around attachment, anxiety and worthiness she has helped me with, and after some in depth work on those issues with her, where it felt like we were in a collaborative process, I’ve seen some massive shifts in my experience of life and the choices I make. My sessions with Rea have been an important part of my journey. I am profoundly grateful for her work and the skill set she brings to it. I highly recommend her to anyone who is looking for deep internal transformational shifts in their lives that manifest in their external reality.
— Nainen, 34 v, Fasilitoija, Toronto, Kanada