Akupunktio

  • 62 euroa / 60 min

VortexHealing®, CST Kraniosakraaliterapia ja kaikki Yhdistelmähoidot (myös akupunktio yhdistettynä muihin hoitoihin) 

  • 78 euroa / 60 min

  • 97 euroa / 75 min

  • 117 euroa / 90 min

Sarjahoidot 10 kertaa

  • 10 hoitoa 9 hinnalla

Sarjahoidot ovat voimassa 12 viikkoa ensimmäisestä hoitokerrasta. Voit maksaa yhden hoidon kerrallaan käyntisi yhteydessä tai VortexHealing®-etähoidoissa sovitun laskutuksen mukaisesti. Jos hoitoja tulee 12 viikon aikana 9 kertaa, 10:s hoito on ilmainen.

Varatun ajan vaihto tai peruutus: Varausvahvistus tulee sähköpostiisi ajanvarausjärjestelmän kautta. Sen kautta pystyt kätevästi vaihtamaan hoitoajan netissä tai esteen sattuessa perumaan hoidon, kuitenkin viimeistään 24 h ennen hoitoa. Tämän jälkeen perutuista hoidoista tai käyttämättömistä hoidoista veloitetaan normaali hinta. Puhelimitse varattuihin hoitoihin sama 24h peruutusmarginaali. Jos sairastuisit tai sinulle tulisi este 24h jälkeen, ilmoitathan asiasta. 

Maksuvälineet: Pankki- ja luottokortit (ei Diners), käteinen. VortexHealing®-etähoidoista ja yritysasiakkaille lasku.

Lahjakortit: Esoterean omia lahjakortteja myynnissä, voit ostaa niitä käyntisi yhteydessä tai varata noutoajan puhelimitse. Myös lähetys postitse onnistuu, jolloin lasku tulee sinulle sähköpostilla.

Miten valitsen itselleni sopivimman hoidon? Jos et tiedä mikä hoito sopisi sinulle parhaiten, suosittelen varaamaan Yhdistelmähoidon 75 min ja katsomme paikan päällä sopivimman hoidon. 

Yritykset, ryhmät & tilaushoidot: sopimuksen mukaan.