Rea_0156 copy JPG.jpg
 
 

Alussa oli meditaatio ja energiahoito…

Hoitaminen ja mystiikka kiehtoivat jo lapsena. Ehkä siksi löysin itseni meditaatiokurssilta 17-vuotiaana. Muistan hyvin sen hetken, kun olin juuri meditoinut ensimmäisen kerran 15 minuuttia. Kävelin ulos hotellista, jossa meditaatio-ohjaus tapahtui, ja tutut maisemat, Prisman kyltti, taivas, puut, näyttäytyivät yhtäkkiä merkillisen kirkkaina ja selkeinä. Kaikessa oli voimistunut läsnäolon tunne: tietoisuus, joka katsoi omien silmieni läpi, oli voimakkaasti läsnä kaikessa näkemässään. Ajattelin että vau, tämä on siistiä. Siitä hetkestä olin koukussa ja aloin meditoida kahdesti päivässä.

Energiahoitoon sain ensikosketuksen pari vuotta myöhemmin. Siihenkin liityi välitön löytämisen tunne: sain yhteyden näkymättömään maailmaan käsieni kautta. 20+ vuotta myöhemmin, n. 40 eri energiahoitokurssia myöhemmin, sama kiinnostus tietoisuus- ja energiatyöskentelyä kohtaan ilmentyy työssäni ja vapaa-ajalla. Tällä hetkellä olen kotiutunut VortexHealing® -energiahoitoihin ja tarjoan niitä sen edistyneimmällä Manifesting Intention-tasolla. Nämä ovat voimakkaita, uudistavia hoitoja moniin tarkoituksiin: hyvinvoinnin lisäämiseksi, tunnetyöskentelyyn, omien sisäisten mallien muuntamiseen ja henkiseen vapautumiseen. Työskentelen asiakkaiden kanssa maailmanlaajuisesti Skypen, Whatsappin videopuheluiden tai matkapuhelimen välityksellä. Tai ilman puhelinta - miten kellekin parhaiten sopii.

Aistiminen on tärkeä osa työtäni. Aistijoita tai näkijöitä on erilaisia. Minulle se tarkoittaa vainua ihmisen psykologiseen rakenteeseen: luen tunteita, elämän kaavoja, sisäistä ja ulkoista dynamiikkaa. Näkeminen ei ole mitään luentaa sillä tavoin, että se ohittaisi sinun näkemyksesi tai kokemuksesi. Päin vastoin, se on väline linkittymään siihen mitä kerrot, jotta syvempi ymmärrys ja laajempi kuva pääsee syntymään. Perusteellisesti nähdyksi ja kuulluksi tuleminen on parantavaa jo itsessään. Käytän hoitosessioissani myös sisäisen dialogin tekniikoita aina kun niille on tarvetta, mm. Mindfulness-meditaatiotekniikoita sekä Kranio-sakraaliterapian terapeuttista dialogimenetelmää. Nämä ovat keinoja käydä parantavaa dialogia sisäisten kokemusten - tunteiden ja tuntemusten - kanssa, sekä päästä käsiksi omaan sisäiseen lempeyteen, mikä on parantavaa.

Terapioista opiskellut myös klassista hierontaa, akupunktiota ja kranio-sakraaliterapiaa. Kahta jälkimmäistä harjoitan työssäni edelleen. Parhaillaan opiskelen amerikkalaisessa Mindfulness-ohjelmassa, jonka painopiste on alkuperäisen buddhalaisen psykologian harjoitteissa lisätä henkistä hyvinvointia. Olen edelleen säännöllinen meditoija ja käyn lomillani hiljaisuusretriiteillä. Koen samaa voimistunutta läsnäoloa, inspiraatiota ja ihmettä kuin 17-vuotiaana.

Terveisin, Rea